Loading...

طبخ مرغ بدون اشتباهات رایج!

    21 مرداد 1396 نویسنده  وبلاگ تسنیم

    طبخ مرغ، به نظر کار راحتی می آید اما اگر چند نکته را رعایت نکنید اصلا طعم خوشمزه ای به خود نمی گیره و حتی بوی ضخم مرغ می دهد. همان اندازه که مرغ خوشمزه بسیار دلچسب است، مرغی که خوب پخته نشود و بوی بدی بدهد، میتواند از کدبانویی شما بکاهد. با هم به بررسی مواردی می پردازیم که در حین پختن مرغ نباید آنها را انجام دهید.

    در آب نمک نخواباندن گوشت

    همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

    پختن مرغ از طرف غلط

    برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

    سرخ نکردن پوست مرغ 

    می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

     

    دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ 

    دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

     

    بلافاصله خوردن مرغ آماده

    همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

    برای ارسال نظر وارد سایت شوید

    شرکت تسنیم رایانه شرق از سال 1383 در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال بوده و به ارائه محصولات و خدمات می پردازد .

    ☎️ تلفن دفتر تهران : 02147620313
    ☎️تلفن دفتر کـــرج : 02632704693
    ☎️تلفن هـمـــــــراه : 09123231091

     

    مجوزها