توت‌فرنگی قرمز در ایران و سم های قارچ کش که به آن میزنند

18 شهریور 1396
نویسنده 

نگرانی‌های زیادی در مورد توت‌فرنگی وجود دارد. بله، متاسفانه همین‌طور است. در کشورهای دیگر، فرآوری خاصی روی توت‌فرنگی‌ها انجام می‌شود ولی در کشور ما این کار انجام نمی‌گیرد. در کشورهای دیگر، توت‌فرنگی را صبح زود برداشت می‌کنند و آن را با دستگاهی به‌نام پره‌کولینگ به‌سرعت سرد می‌کنند و دمایش را تا نزدیک ۳ درجه سانتی‌گراد می‌رسانند. این توت‌فرنگی می‌تواند تا یک هفته بدون استفاده از مواد شیمیایی،‌ داخل یخچال بماند.

در ایران چه می‌کنند؟

در ایران،‌ توت‌فرنگی را در هر ساعتی برداشت و در شرایط بدی نگهداری می‌کنند. برای اینکه جلوی پوسیدگی و از بین رفتن محصول را هم بگیرند، حجم بالایی از مواد قارچ‌کش و سم به آن می‌زنند. معمولا چنین توت‌فرنگی‌هایی بدون گذراندن دوره اتمام اثر سم، روانه بازار می‌شوند. حتی برخی از افراد، برای افزایش مدت زمان ماندگاری توت‌فرنگی‌ها،‌ جعبه آن را کاملا داخل قارچ‌کش‌ها فرومی‌کنند و درمی‌آورند که این کار به‌شدت سلامت مصرف‌کننده را به خطر می‌اندازد، بنابراین به نظر می‌رسد وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی باید نظارت‌های خود را بر روند برداشت و عرضه توت‌فرنگی‌ها افزایش دهد. توصیه‌می‌کنم به‌هیچ‌وجه توت‌فرنگی‌های جعبه‌ای کنار جاده‌ها را نخرید چون این محصولات،‌ منبع سم هستند.

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

شرکت تسنیم رایانه شرق از سال 1383 در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال بوده و به ارائه محصولات و خدمات می پردازد .

 

مجوزها