در ایران چه میکنند؟
در ایران، توتفرنگی را در هر ساعتی برداشت و در شرایط بدی نگهداری میکنند. برای اینکه جلوی پوسیدگی و از بین رفتن محصول را هم بگیرند، حجم بالایی از مواد قارچکش و سم به آن میزنند. معمولا چنین توتفرنگیهایی بدون گذراندن دوره اتمام اثر سم، روانه بازار میشوند. حتی برخی از افراد، برای افزایش مدت زمان ماندگاری توتفرنگیها، جعبه آن را کاملا داخل قارچکشها فرومیکنند و درمیآورند که این کار بهشدت سلامت مصرفکننده را به خطر میاندازد، بنابراین به نظر میرسد وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی باید نظارتهای خود را بر روند برداشت و عرضه توتفرنگیها افزایش دهد. توصیهمیکنم بههیچوجه توتفرنگیهای جعبهای کنار جادهها را نخرید چون این محصولات، منبع سم هستند.